יום שבת , נובמבר 17 2018
דף הבית / חדשות חמות / אמיגוס  – I  LOVE MEAT

אמיגוס  – I  LOVE MEAT

מעדניית 'אמיגוס' ביהוד, היא סוג של גן עדן, לאנשים שיודעים לזהות ולאכול דברים איכותיים. החנות מעוצבת בהשראת השווקים המקומיים באיטליה

מעדניית-בשר-אמיגוס-יהוד

"ביהוד והסביבה כבר יודעים, ש-'אמיגוס' זו המעדנייה מספר 1!", כך אומר הבעלים,  שבתאי (שבי) קרן, על חנותו המתמחה בבשרים איכותיים וטריים, מתוצרת כחול -לבן. "אצלנו בקצביה יש בשר טרי ישראלי, מצפון הארץ, לא מיובא, לא קפוא ולא מופשר…". ולכל מי שמבין 'טיפה', בבשרים יודע, שזהו הבדל משמעותי הן מבחינת הטעם והן מבחינת האיכות.

מעדניית 'אמיגוס', היא סוג של גן עדן לגרגרנים ולאנשים שיודעים לזהות ולאכול דברים איכותיים. החנות מעוצבת בהשראת השווקים המקומיים באיטליה. חוץ מבשר משובח, ניתן לרכוש כאן לכבוד הארוחות, גם מבחר גדול של יינות, מיובאים ומקומיים. יש כאן גם  דגים, פסטה טרייה ופסטה איטלקית משובחת, ומבחר של חומרי גלם איכותיים מהמטבח האסיאתי.
אמיגוס בשר

שבי, מה הנתח הכי ייחודי באמיגוס?
"המיוחד שלנו הם סטייק פריים ריב- שהוא אנטריקוט עם עצם, בדרך כלל שוקל כשבעה קילו לגוש, אבל אנחנו פורסים אותו לסטיקים, של כחצי קילו עם עצם, או כ- 350 גר לסטיק- ללא עצם. לא נדרש תיבול מיוחד, שמים על האש ומעל רק מלח ופלפל גרוס, ולדעתי גם לא צריך משהו אחר. נתח נוסף מעולה שאני ממליץ לבשל הינו  על סינטה מצוינת לתבשיל רוסט ביף".

איזה נתח אהוב עליך במיוחד?
"אני אוהב כמה במיוחד, כמו נתח 'פיקניה', או את האנטריקוט והסינטה. שהם נתחים שמנים ואיכותיים".

אמיגוס – רחוב העצמאות 6 יהוד
טלפון: 0722506659

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

צילום : דניאל לילה

"Tatti Bakery" מציגה- סופגניות שהן יצירת אמנות

השנה TATTI, פטיסרי בולנז'רי בסגנון צרפתי, מציעים קולקציית סופגניות חדשה בניצוחם של השף קונדיטורים יוני פנחסוב ועפרי גרינהוט …