במרכז העסקים של מתחם אשכנזי ביהוד, הקימו טל קחואר ושי בן נעים את גלידריית ויוו, חנות מפעל המייצרת גלידות במגוון טעמים, בתהליך הייצור של הגלידה בתהליך של מינוס 26 מעלות מוכנסים הטעמים המיוחדים, משם ממשיכה הגלידה אל מקפיא מיוחד בטמפרטורה של מינוס 40 מעלות.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
טל כבר עשור עוסק בתחומי הקונדיטוריה קינוחים, שי עשה הסבה מקצועית ממהנדס חשמל והגשים חלום לעסוק בתחומי המזון והקינוחים, שנהים ביחד מסכמים, כי החיוך של הילדים שטועמים גלידה שווה הכל. בגלידריה משתמשים במחיות טבעיות עשויות 100% פרי, ללא סוכרים וללא חומרים משמרים. במקום ניתן למצוא גם גלידה טבעונית בטעם קוקוס עשויה מסויה, בנוסף יש גביעי גלידה ללא גלוטן.
גלידריית vivo
מתחם אשכנזי – יהוד
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il